VRIENDEN VAN DE VILLA

Villa Kralingen is een non-profit organisatie die gefinancierd wordt door de bewoners en hun ouders zelf. In de opstart en inrichting van de gemeenschappelijke ruimten worden wij op weg geholpen door bedrijven en fondsen die ons wooninitiatief een warm hart toedragen.

Wilt u projecten en activiteiten van Villa Kralingen financieel ondersteunen? Dat kan door lid te worden van de ‘Vrienden van de Villa’!

Door jaarlijks € 100,- – meer mag natuurlijk ook – aan Stichting Villa Kralingen te doneren bent u lid van de ‘Vrienden’. U bent van harte welkom. Uw bijdrage wordt zéér gewaardeerd door de bewoners. U kunt zich hieronder aanmelden. Daarbij kunt u tevens aangeven of u wilt dat uw naam als lid van de ‘Vrienden van de Villa’ wordt vermeld op onze website.

Als gewaardeerd lid wordt U op het jaarlijkse ‘Vrienden van de Villa’ feest uitgenodigd. Bewoners, begeleiders en bestuur informeren u dan over de projecten en activiteiten van het afgelopen jaar die mede mogelijk zijn gemaakt door uw bijdrage. De bewoners en het bestuur hopen u daar te ontmoeten. Een uitnodiging hiervoor sturen wij u te zijner tijd toe.

JA, IK WORD VRIEND VAN DE VILLA!

Als ‘Vriend van de Villa’ steunt u met een jaarlijkse donatie van minimaal €100 de projecten en activiteiten van Villa Kralingen en haar bewoners.

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier of stuur een email naar: vrienden@villakralingen.nl

  ik meld mij aan als lid van 'Vrienden van de Villa'. Als 'Vriend' doneer ik per kalenderjaar minimaal €100,-. Het lidmaatschap van 'Vrienden van de Villa' is telkens één kalenderjaar.

  Mijn gegevens:

  Mijn jaarlijkse donatie:

  €100ander bedrag: (vul hieronder in)

  Mijn naam mag vermeld worden op de website:

  janee