DE LOCATIE

Het adres van Villa Kralingen zegt genoeg: Kralingse Plaslaan 39. Gelegen aan de Kralingse Plas en het aangrenzende Kralingse Bos is het een jaloersmakende plek om te wonen.

Wandelen of fietsen langs de plas of door het bos, voetballen of BBQ-en op de grasveldjes, zeilen, §zonnebaden en zwemmen in de zomer, schaatsen in de winter … niet voor niks is de Kralingse Plas een populaire plek waar Rotterdammers graag zijn. De bewoners van Villa Kralingen zullen er iedere dag van kunnen genieten!

De locatie van Villa Kralingen is ook in andere opzichten ideaal. Alle voorzieningen voor het dagelijkse leven zijn op loopafstand: supermarkten en winkels (Lusthofstraat, Oude Dijk). De nabijheid van openbaar vervoer (tram en metro) en uitvalswegen maakt het bovendien makkelijk voor vrienden en familie om een bezoek te brengen aan Villa Kralingen, of andersom natuurlijk…

De kers op de taart is de nabijheid van Stichting Bont waar veel van de bewoners van Villa Kralingen hun dag- en/of vrijetijdsbesteding hebben.

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Benieuwd naar de ontwikkeling van Villa Kralingen? Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

    ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van Villa Kralingen