Floris en Mathilde zoeken huisgenoten … meld je aan als kandidaat-bewoner van Villa Kralingen!

Zoals aangekondigd in de vorige nieuwsbrief gaan we beginnen met de procedure voor aanmelding en selectie van de eerste bewoners van Villa Kralingen!

Via dit online formulier kan iedereen die in aanmerking wil komen als kandidaat-bewoner zich aanmelden.

NB: we weten dat voor sommigen Villa Kralingen nog iets ’te vroeg’ komt. Ook als je in aanmerking wil komen voor een mogelijke plek in Villa Kralingen in de toekomst kun je je nu alvast aanmelden!

Hoe het verder gaat na het invullen van het aanmeldingsformulier?

Na ontvangst van het formulier wordt je aanmelding in behandeling genomen. Een selectiecommissie zal na de sluitingsdatum alle aanmeldingen doornemen en daarna krijg je een uitnodiging voor een gesprek. Deze zullen in december en mogelijk januari plaatsvinden. Na dit gesprek zal er nog een gezamenlijke activiteit plaatsvinden, waarbij wordt gekeken naar de groep in zijn geheel. Na deze activiteit wordt duidelijk of jouw zoon/dochter een plekje krijgt bij Villa Kralingen.

Wie zit er in de selectiecommissie?

De selectiecommissie bestaat uit 3 personen, waaronder 2 ouders en 1 zorgprofessional. Jenny en Margo zijn de 2 betrokken ouders en tevens samen met Ronald, de initiatiefnemers van Villa Kralingen. Je kan op de site iets over hen lezen. Nadine Vlotman is de betrokken zorgprofessional. Naast 8 jaar ervaring bij een grote zorginstelling (Pameijer), heeft ze het laatste jaar ervaring opgedaan bij het opzetten van een kleine zorginstelling (Stichting Fröbel). Ze neemt naast het werken bij Fröbel, nu plaats in de selectiecommissie van Villa Kralingen.

Wij zouden het fijn vinden je aanmelding vóór 23 november te ontvangen.

Veel plezier en succes met invullen! Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van het formulier of over de verdere procedure, kan je contact opnemen met Margo of Jenny. Zij zijn te bereiken via admin@villakralingen.nl